maanantai 26. tammikuuta 2015

Kaikki sentit käyttöön

Yksi tyttösistä asustaa omaa huonettaan. Huone ei ole kovin iso ja esim. sänky mahtuu vain ja ainoastaan yhteen kohtaan. Tämä saneleekin pitkälti muun järjestyksen.

Tilankäytön kannalta huoneeseen valittiin vaatekaapeiksi liukuovikaapit valmispakettina, EI mittojen mukaan. Ei hyvä ratkaisu... Kaappien ja seinän väliin jäi noin 20 cm:n tyhjä tila ja eipä mennyt kauaakaan, kun kaappi oikeasti levisi käsiin! Sivuseinä irtosi hiljalleen ja hyllyt tipahtelivat alas.

Tämä ongelma ratkesi lopulta helposti. Tuohon parinkymmenen sentin tyhjään rakoon tehtiin itse mittojen mukaan kirjahylly, joka pakottaa kaapin pysymään kasassa. Hyllyyn mahtuu kirjojen lisäksi mukavasti muuta pientä sälää.

Sängyn (huom. vanha kuva, nykyisin valkoinen sänky) ja kaappien/kirjahyllyn väliin jää oikeasti pieni rako...juuri ja juuri sinne mahtuu jotain kaapista kaivelemaan... silloinkin pitää nuo pienet kummeilta saadut (ihanat!) vaunut ottaa kolosta pois.


 
Tähän huoneeseen ei ole vielä kovin kertynyt seinille mitään. Pari taulua syntyi pika-projektina kaapin nurkkaukseen. Toiseen idea on poimittu Ikeassa myytävästä perhostaulusta (halusin vain värikkämmän version) ja toiseen tauluun bongattiin Pikku Myyn laulusta tyttösen luonnetta kuvaavat sanat.
 
Sängyn päätyyn laitettiin Ikean tauluhylly ja siihen päällystettiin serveteillä pahvinen kirjain. Hyllyllä on myös vaarilta saatuja Muumi-postimerkkejä kehyksissä. Ja nuo perhoset...aika söpö valosarja! Ovat niin paljon käytössä, että saa vähän väliä olla pattereita vaihtamassa. Vaikka kauniit nuo on kyllä ihan ilman valoakin.
 


 

 

2 kommenttia: