tiistai 15. joulukuuta 2015

Helmet ja harjanvarsi

Monta kuukautta olen haaveillut vaaterekkiä makuuhuoneeseen, johon saisin esille sellaiset pidemmät tunikat ja mekot. Kuitenkin tila asettaa hankinnalle haasteita ja kaupan valikoimat ovat kovin rajalliset. Askosta löysin yhden tarpeeksi pienen ja kohtuu edullisen, mutta väri (valkoinen) oli väärä sillä makuuhuoneessa muut huonekalut ovat hyvin tumman ruskeita. Hayn Loop olisi aika ideaali tilankäytöltä, mutta...se on aika arvokas ja ikävä kyllä niin nähty monessa paikassa. Yhden virityksen yritin tehdä itse aiemmin ja se oli kaukana alkuperäisestä ajatuksesta, loppusijoituspaikka löytyi kuitenkin medän leivinuunista...ei mennyt hukkaan!

Yhtenä iltana/yönä, viisi ja puoli tuntia ennen heräämistä töihin tuli valaistuminen! Ajatuksen kulku meni suurinpiirtein näin: ."hitto mä laitan vaan harjanvarren roikkumaan jollain trikookuteella katosta ja that`s it! Mietinpähän asiaa sitten myöhemmin..."--> "Hhmmm...harjanvarsi...maalattuna ja jollain muulla kiinni." ja viimeisenä "kengän nauhat on aika vahvaa ja ei veny ja niihin puuhelmet maalattuna". Tällä idealla piti vähän googletella ja joku muukin oli idean keksinyt, mutta ei anneta sen haitata. Lopputulos juuri oikean kokoinen ja näköinen. Aarikka-fanina nuo puuhelmet osui ja uposi aika hyvin!

Henkareita on kertynyt jos jonkinlaisia ja mummon vanhatkin on säilytetty...niistä valitsinkin puisia yksilöitä tähän käyttöön. Yhteen oli ihanasti nimikoitu polttamalla mummon äidinkin nimi, aika vanhoja siis ovat osittain!






2 kommenttia:

  1. Hyvä sie! Yritin ehdottaa meille jotain tuon suuntaista kun kaapit läks, mutta en saanut kovin riemastunutta vastareaktiota...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!Mä kyllä kanssa tykkään tästä hirmuisesti!Ja toteutus...miten helppo ja halpa!

      Poista