maanantai 11. huhtikuuta 2016

Puuhelmet ja kevät

Kovin on vähänlaisesti tullut tehtyä mitään tallentamisen arvoista käsityörintamalla...ja sekin mitä olisi voinut kuvata, on kuvaamatta, syystä että kamera piipahti wc-pöntön pohjalla uimassa...mutta eihän pari-vuotias voi mitenkään tietää, että ei kamera sellaista kestä!

Puuhelmet on nyt pop, edelleen! Edellisestä projektista niitä jäi ylimääräisiä ja niinpä niistä piti jotain tehdä! Ei kun muut tykötarpeet hankkimaan, vähän "sähkötöitä", helmien pujottelua ja maalia. Ja näin tuli uusi lamppu olohuoneeseen:
Rehellisesti sanottuna en ole ihan varma, kummasta versiosta tykkään enemmän...kokonaisuudessaan vaalea OLI kyllä aika kiva....onneksi puuhelmiä saa kohtuu edullisesti! Näyttääpä muuten lamppu varsin erilaiselta kuvattuna valoisalla ja pimeällä.
 
Muutoin on tullut vähän vaihdettua keväisempää asua olohuoneeseen...Ei suurta ja merkittävää, ihan pienesti vaan. Keltainen säilyy edelleen ja nuo pari hassua kasvia tuo kivasti omaa väriään. Yli-innostuin ja tilasin jopa keltaiset verhot, mutta ei...meni jo vähän yli. Pysytään noissa vanhoissa, ne on just hyvät.
 




 
 
 

 
 

 
 
Jokohan tuo olisi aika heittää kutimet kesäteloille? Eipä noilla kyllä suuria määriä ole tänä talvena tehtykkään!
 

5 kommenttia:

  1. Mustat! En olisi ihan heti uskonut sitä värivalinnaksi ;) molemmat värit kyllä toimii.

    VastaaPoista
  2. Mustat! En olisi ihan heti uskonut sitä värivalinnaksi ;) molemmat värit kyllä toimii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän ne hyvin vahvasti oli keltaiseen menossa, mutta joulun aikaan ne olisi saattanut näyttää vähän hassuilta! Sikäli mikäli lamppu vielä silloin on hengissä...

      Poista
  3. Hei, ihanat lamput :)

    VastaaPoista