maanantai 4. heinäkuuta 2016

Eskarilaisen huone osa 2

Ihan pieniä lisäyksiä piti pakon sanelemana tehdä... Ja pinkkiä kun ei ole koskaan liikaa,vai onko?Huone on kooltaan kohtuu pieni ja aluksi tuumailin, että kaikki lisäykset pienentävät huonetta entisestään,mutta,mutta,mutta.... En vaan kykene jättämään huonekaluja notkumaan jonnekin aitan nurkkaan, eli:

Kampauspöytä on ollut itselläni käytössä,kun olen ollut alakoulu-ikäinen ja onhan tuo tainnut suvussa olla pitempäänkin. Se oli päässyt kuitenkin vuosien varrella kellastumaan,joten uutta maalia pintaan ja seuraavalle sukupolvelle käyttöön!Kyllä on muuten 6-vuotias neiti tykännyt...Peiliä tähän ei enää ollut tallessa ja ihastuin jotenkin tähän vyö-ideaan jossain netin syövereissä, joten...Peilin osto,vyön maalaus,pari naulaa ja siinä se sitten oli...

Kattovalaisin piti uusia myös jo ehkä vähän vanhallakin idealla. Eli kirpparilta vanha kangasverhoiltu lamppu kainaloon!Ensin poistin lampusta kankaat,sitten suhautin runkoon vähän maalia ja lopuksi pujottelin muutaman maalatun helmen johtoon,ei siis mitään ydinfysiikkaa!Tuo muuten enemmän valoa huoneeseen,kun varjostin ei ole "tiellä".
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti