perjantai 20. helmikuuta 2015

Ihana, kamala kangaskauppa...kääk!

Se tunne, kun lapsi pääsee ensimmäistä kertaa suureen lelukauppaan... luulen olleeni viime viikolla samoissa fiiliksissä! Ensimmäistä kertaa lähdin piipahtamaan Jyväskylän Tarhamäessä sijaitsevassa Kestovaippakaupassa. Kauppa löytyi omakotitalon kellarikerroksessa ja joka toi oman tunnelmansa shoppailuun. Ja oikeasti; ei sieltä voinut poistua ostamatta mitään! Otsikkoa tarkentaakseni sen verran, että kauppa oli ihana, sillä siellä oli niin mahtava valikoima kankaita ja ompelutarvikkeita ja kamala se oli siksi, että oli vaikeaa rajata ostoksensa, sillä nurkan takaa löytyi aina jotain "pakko saada"-kangasta! Luvan saaneena muutaman kuvankin nappasin sisätiloista...mutta ne eivät todellakaan kerro koko totuutta!

 
 
 
 



 

Ja kaupastahan löytyy ihan nettiversiokin osoitteesta www.kestovaippakauppa.com. Mutta livenä kankaita löytyy paaaljon enempi! Mukaan itselle kaupasta tarttui muutama trikoo-kangas, vähän joustocollaria, kuminauhaa, resoria ja kaavapaperia... Katsotaan mitä näistä valmistuu...jotain mitä ennen en ole tehnyt, en edes yrittänyt! Ja ihan pakko vielä kehaista asiakaspalvelua...

Päivän tarkoitus oli kiertää kangaskauppoja Jyväskylän alueella, mutta koska matkaan lähdettiin sen verran myöhään iltapäivällä ja tuolla Kestovaippakaupassa vierähti astetta pidempi tovi, emme mm. Eurokankaaseen asti koskaan päässeet (harmi!). Onneksi kuitenkin  Kodin Ykkönen oli auki ja siellä oli niin sopivasti kankaita alennusmyynnissä! Oli ihan pakko ostaa Annon Pallot- kangasta tyttömäisessä värissä... niillä uudistettiin kahden tytön huonetta ja hintakin oli huima 4€/metri!

 
 

2 kommenttia: